Ngeunaan Company

20+ taun fokus kana produksi jeung diobral Bahan Insulasi

BROAD GROUP geus produsén ngarah Cina sarta éksportir pikeun bahan insulasi termal saprak mimiti na di taun 1998. Produk utama kami Kaca wol, Rock wol, Busa karét insulasi Plastik jeung Aluminium foil nyanghareup anu loba dipaké dina konstruksi, thermoelectricity, industri minyak bumi, smelting. industri, industri pengiriman barang, industri luar angkasa, AC, industri refrigeration jsb Produk jeung jasa kami direkayasa sangkan kahirupan masarakat leuwih nyaman jeung bisnis leuwih nguntungkeun ku conserving énergi. Dina waktu nu sarua urang hayang nyieun nilai ngaliwatan inovasi, tumuwuhna sarta tanggung jawab sosial.

  • Factory-1